Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani Sezonul 1 Episodul 4

Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani Sezonul 1 Episodul 4 Online Subtitrat in Romana

Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani".

Hayreddin, regele Franței, caută o modalitate de a pătrunde în palatul Regelui Charlken pentru a salva copilul lui Francois și găsește o soluție cu ajutorul miei de Luna. Va fi capabil să salveze copilul?
Kemanke Pasha începe să facă pregătirile necesare pentru a avea un meci cu Traveling Hatun, dar întâlnește un obstacol la care nu se aștepta niciodată, mama sa Halime Han … În ciuda tuturor jocurilor de la valide han immormm, va fi capabil Kemanke Pasha să-și atingă obiectivul?
Yahya se îndoiește atât de repede de implicarea bruscă a lui Murad efendi în lucruri și îl atribuie pe sergentul care vorbește să urmeze.
Hayreddin Reis află că regele Charlken încearcă să adune aliați pentru a-i învinge pe otomani și l-a desemnat pe amiralul Andrea Doria să facă acest lucru. Barbaros Hayreddin va face tot posibilul pentru a preveni acest lucru.

Vizualizari: 381

Serial: Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *