Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Ateş Kuşları – Pasari de foc Sezonul 1 Episodul 3

Ateş Kuşları – Pasari de foc Sezonul 1 Episodul 3 Online Subtitrat in Romana

Ateş Kuşları – Pasari de foc Sezonul 1 Episodul 3 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Ateş Kuşları - Pasari de foc".

Păsările de foc, ale căror cuiburi sunt arse în cenușă, rămân fără adăpost și se întorc în punctul în care au început, adică pe străzi. Va putea Ali să-și salveze familia de pe străzi de data aceasta? În trecut, oamenii fără rădăcini au încercat să devină o familie și să supraviețuiască în primul lor cuib, pe care l-au construit pe dealul Istanbulului.

Harponul nu poate suporta ceea ce a suferit G. Cormoclay Cormule și găsește o modalitate de a-l aduce pe Mercan în conacul Eyemormbo Cormullu ca servitor, astfel încât secretele trecutului să poată fi dezvăluite. Va putea această cale să-i conducă la obiectivele lor?

Pe de altă parte, G. Cormullay Cormule este surprinsă să se întoarcă pe stradă, care este prima ei casă după ce a fost găsită în coșul de gunoi și crede că a părăsit Barbaros pentru totdeauna. Cu toate acestea, Barbaros i-a urmărit pentru a-l duce pe G. Cormullay Cormule la tatăl ei. Deși G. K. L. L. nu este conștient de acest lucru, Barbaros o urmărește în fiecare moment.

Vizualizari: 1499

Serial: Ateş Kuşları - Pasari de foc

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *