Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Aşk ve Umut – Dragoste si speranta Sezonul 1 Episodul 3

Aşk ve Umut – Dragoste si speranta Sezonul 1 Episodul 3 Online Subtitrat in Romana

Aşk ve Umut – Dragoste si speranta Sezonul 1 Episodul 3 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Aşk ve Umut - Dragoste si speranta".

Zeynep a venit la Istanbul cu dorul mamei sale în inimă și greutatea promisiunii pe care i-a făcut-o tatălui ei. În timp ce Bülent se află în drum spre Istanbul pentru a-l găsi pe Zeynep, Zeynep are un accident pe străzi, unde se plimbă în disperare. Dar acest accident îi va permite să-l întâlnească pe Ege.

Fiica lui Bülent, Melis, care nu a câștigat universitatea, este, de asemenea, îndrăgostită de Ege. Elif, care a văzut Nordul cu Handan, a fost devastat și zguduit de durerea trecutului. În urma acestui șoc, el află că mama sa Mürüvvet și mătușa Yıldız se află, de asemenea, într-o situație dificilă. Mürüvvet și Yıldız au fost foarte fericiți când Elif s-a întors acasă, a terminat școala și a obținut un loc de muncă. Cu toate acestea, Elif a făcut nordul să creadă în viața pe care a împletit-o cu vise și a ascuns adevărul de cei apropiați ei.

Vizualizari: 1028

Serial: Aşk ve Umut - Dragoste si speranta

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *