Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Alparslan Büyük Selçuklu – Alparslan: Marele Imperiu Sezonul 1 Episodul 45

Alparslan Büyük Selçuklu – Alparslan: Marele Imperiu Sezonul 1 Episodul 45 Online Subtitrat in Romana

Alparslan Büyük Selçuklu – Alparslan: Marele Imperiu Sezonul 1 Episodul 45 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Alparslan Büyük Selçuklu - Alparslan: Marele Imperiu".

Leon a aruncat un neft asupra lui Surmari Khan cu catapulta pe care a adus-o cu el și totul s-a transformat într-un câmp de luptă. Gevher intrase în Han cu Erbasgan. Kutalmu circulatory, Rasul Tegin și multe alp au fost, de asemenea, în interiorul hanului. Alparslan, pe de altă parte, a văzut catapulta împușcată în fața hanului și a rămas neajutorat. Ce s-a întâmplat în interiorul hanului? A venit vreun rău cuiva din Gevher, Erbasgan, Kutalmish sau Rasul Tegin? Alparslan va ataca împotriva lui Leon, care trage o catapultă, sau va merge să ajute Hanul în primul rând?

Tugrul, care primește vestea morții lui Altuncan, se prăbușește. După această mare distrugere a lui Tughrul, s-a așezat temporar pe tron. Ce vor face Alparslan și Kutalmul în fața acestei situații? Vor jura credință lui Suleiman, care a fost declarat prinț moștenitor, sau își vor pune planurile în acțiune pentru a prelua tronul?

Odată cu sosirea lui Leon și moartea lui Alexandru, Grigor, a cărui cooperare a vrut să o facă cu selgiucizii s-a împiedicat, o convinge din nou pe Flora să se căsătorească cu Suleyman. Astfel, el va încerca să-și realizeze ambițiile asupra proprietății Seljuk. Va reuși Grigor sau va trebui să vină cu un alt plan?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *