Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Alparslan Büyük Selçuklu – Alparslan: Marele Imperiu Sezonul 1 Episodul 44

Alparslan Büyük Selçuklu – Alparslan: Marele Imperiu Sezonul 1 Episodul 44 Online Subtitrat in Romana

Alparslan Büyük Selçuklu – Alparslan: Marele Imperiu Sezonul 1 Episodul 44 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Alparslan Büyük Selçuklu - Alparslan: Marele Imperiu".

Odată cu căsătoria care va fi făcută între Suleiman și Flora, s-ar stabili o pace între Seljuk și Ani și s-ar lua o acțiune comună. Dec. Dec. Această cooperare a fost pusă în pericol de raidul lui Kutalmish asupra Surmari și de uciderea lui Alexandru. Ce se va întâmpla acum, va răspunde Grigor pentru moartea fiului său sau va continua să coopereze? Surmari pe care Kutalmis l-a primit a fost dreptul lui Alparslan la sabie. Alparslan va fi de acord cu această anexare sau va începe o nouă luptă între Kutalmis și Alparslan? Dec.

Va reuși Leon, trimis la ani de împăratul bizantin, să împiedice stăpânirea lui Grigor și să împlinească dorințele împăratului? Odată cu sosirea lui Leon, greutatea bruscă și greutatea lui Grigor în ținuturile înconjurătoare va dispărea. Grigor a luat măsuri de precauție împotriva acestui lucru?

După moartea lui Y Ucolnal, atât Kutalmul, cât și Leon vor merge după comoara pe care a ascuns-o. Alparslan va încerca, de asemenea, să împiedice o comoară atât de mare să cadă în mâinile rivalilor săi, dar se va confrunta cu o trădare la care nu se aștepta. Care sunt planurile lui 6uke, care este lângă Grigor, pe această comoară?

Seferiye Alparslan, care a pus capăt necazului Zeren din capul ei și va continua să stea ca un munte de nezdruncinat lângă Erin împotriva jocurilor jucate pe ea însăși. Seferiye continuă să sprijine Alparslan în orice moment.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *