Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Alparslan Büyük Selçuklu – Alparslan: Marele Imperiu Sezonul 1 Episodul 43

Alparslan Büyük Selçuklu – Alparslan: Marele Imperiu Sezonul 1 Episodul 43 Online Subtitrat in Romana

Alparslan Büyük Selçuklu – Alparslan: Marele Imperiu Sezonul 1 Episodul 43 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Alparslan Büyük Selçuklu - Alparslan: Marele Imperiu".

Sultanul tu cuprul nu i-a permis lui Alparslan și lui Kutalmul să se mai certe și a declarat că Numele care va urca pe tron după el va fi Sinculleyman. Kutal și Alparslan au fost șocați când au auzit acest lucru. Kutalmul a spus că se va supune atâta timp cât Tugrul este pe tron, dar nu va recunoaște pe nimeni după ce va muri. Ce va face Alparslan atunci când atitudinea lui Kutalmi este așa? Se va răzvrăti și el sau își va continua ascultarea față de tu și de stat? Acum este inevitabil ca ei să vină față în față cu Kutalmis.
Seferiye, AK și Melik au avut un accident în timp ce mergeau după Burkay, care i-a răpit pe G. și Serdar, și au rămas singuri cu moartea pe malul unei stânci. Cum vor ieși expediționarii din această situație, se vor descurca singuri sau va veni cineva să ajute? Va putea Alparslan să fie conștient de această situație dificilă în care a căzut Seferiye? Va fi capabil să-l salveze atât pe Seferiye de pericolul morții, cât și pe G. C. LCE din mâinile lui Burkay?
După ce i-a prins pe Suleiman și Flora singuri, ce le va face Grigor? Alexandru îl rănește impulsiv pe Solomon cu o sabie, va supraviețui Solomon? Când Grigor va afla că Suleiman este prințul moștenitor, va folosi acest lucru ca pârghie pentru el însuși? Grigor, care l-a ținut alături de el pe Uckulke, a avut o mână mai puternică împotriva selgiucizilor. În timp ce astfel de lucruri pozitive se întâmplă pentru politica lui Grigor, Oaspetele care vine la Ani îi va lipsi gustul. Grigor nu va fi deloc mulțumit de această vizită.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *