Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 18

Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 18 Online Subtitrat in Romana

Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 18 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Aldatmak - Tradarea".

Întâlnindu-se din nou cu partea nemiloasă a lui Tar și a lui, G și trebuie să se lupte cu replicile cutremurului care i-a pus capăt carierei. Deși ochii lui Gincurzide îl caută cel mai mult pe Sezai în timpul acestui proces, ea nu este conștientă de distanța care a intrat între Dec și Sezai din cauza ultimei intervenții a lui Ozan.
Oylum și Ozan cooperează cu Elmas și iau măsuri împotriva tatălui lor. Elmas, care știe că trebuie să fie cu câțiva pași înaintea lui Tarik pentru a-și apăra mișcările de auto-protecție, are un plan mare.
Ozan, care își continuă activitățile de spionaj în noul său loc de muncă, îi face o mărturisire lui Oylum, în timp ce Oylum organizează un eveniment pentru decuplarea lui Ozan și Selin. Nici Oylum, nici Selin nu sunt conștienți de marile dezamăgiri pe care le vor experimenta în noaptea evenimentului.
Atât fiind de partea logodnicului său, cât și neputând renunța la tatăl său, l-a împins pe Tolga într-o fundătură. Cu toate acestea, o mișcare a lui Behram îl forțează pe Tolga într-un colț. Este relația cuplului nou angajat suficient de puternică pentru a depăși toate dificultățile?
Este un judecător Eminent și respectat al Curții de familie. Ea a salvat multe căsătorii de la distrugere, s-a asigurat că mulți copii au primit compasiunea și dragostea pe care o merită și este o femeie cinstită și principială, care a fost întotdeauna de partea dreptății. Ea crede că sunt o familie exemplară cu soțul și cei doi copii, că trăiesc o viață onorabilă și că căsătoria lor va trece în dragoste obișnuită, fericire și pace de acum înainte. Într-o zi, o buclă pe care G. C. Ros-zide a luat-o din întâmplare se mișcă înainte ca o șosetă care se rupe și se dovedește că familia pe care a crezut-o fericită nu este un cuib cald, ci un castel de nisip.

Vizualizari: 274

Serial: Aldatmak - Tradarea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *