Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 16

Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 16 Online Subtitrat in Romana

Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 16 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Aldatmak - Tradarea".

După otrăvirea lui Story, toată lumea merge la spital. În timp ce, care are o mare compasiune pentru el, vrea să o protejeze de părinții ei instabili, ea atrage din nou furia lui tar P. R. L. și se află în fața poliției.
Grăbindu-se în ajutorul lui Behram cu povestea, el câștigă aprecierea întregii familii, în special a lui Oylum, ceea ce îl face pe Tolga să se simtă gelos. Cu sfaturile pe care le primește de la Oltan, Tolga face o mișcare îndrăzneață împotriva lui Oylum. Ozan, care nu poate găsi ceea ce caută în viața sa amoroasă, este impresionat de o femeie pe care o întâlnește la prima vedere. Norocul lui Ozan se va întoarce în dragoste?
Duo-ul Oylum și Tolga, care au descoperit culisele uciderii lui Burcu cu dovezile pe care le au, primesc un atu mare împotriva lui Jade. Tar-ul găsește o oportunitate de a ataca g-ul datorită faptului că a fost spitalizat. Jade, pe de altă parte, va prelua o fațadă neașteptată în timp ce se va lupta cu iluziile ei după crimă.
Pe de altă parte, în timp ce Sezai împărtășește poverile trecutului ei cu G. C. Rukulzide, Oylum încearcă să-și prezică viitorul cu Tolga. Cât de mult va prevala logica lor pentru mama și fiica care încearcă să asculte vocea inimii lor?

Vizualizari: 345

Serial: Aldatmak - Tradarea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *