Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 15

Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 15 Online Subtitrat in Romana

Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 15 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Aldatmak - Tradarea".

Mișcarea sa îndrăzneață împotriva Frontului lui Tar și a lui Ye și a lui Ye, face ca G-ul să devină din nou o țintă. G. C. ros găsește o modalitate de a-și colecta viața, care a decăzut din bine în bine după ce și-a pierdut profesia, reunindu-și familia.
Pentru Oylum, care nu știe să simtă interesul lui Behram pentru ea, un incendiu începe și pe frontul Tolga. Confruntată cu șantajul lui Oltan asupra lui Ozan și a lui G. Rukulukzide, relația duo-ului va trece un alt test dificil. Va putea Tolga, care a construit un zid între tatăl său și femeia pe care o iubește, să stea în spatele deciziei sale atunci când are nevoie de ea?
Este un judecător Eminent și respectat al Curții de familie. Este o femeie cinstită și principială, care a salvat multe căsătorii de la distrugere, s-a asigurat că mulți copii văd compasiunea și dragostea pe care o merită și a fost întotdeauna de partea dreptății. Ea crede că sunt o familie exemplară cu soțul și cei doi copii, că trăiesc o viață onorabilă și că căsătoria lor va trece în dragoste obișnuită, fericire și pace de acum înainte. Într-o zi, o buclă pe care G. C. Ros-zide a luat-o din întâmplare se mișcă înainte ca o șosetă care se rupe și se dovedește că familia pe care a crezut-o fericită nu este un cuib cald, ci un castel de nisip.
In Rolurile Principale: Septembrie Nituri, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Joseph Iarbă, Caner Șahin Feyza Sevil Güngör, Asena Inițiativă, Cem Greu De Rezolvat, Meltem Baytok, Khadija, Mare, Scrie, Merve Altınkaya, Kerem Musligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşi, Burak Acar, Mijlocul De Atac, Canan Urekil, Batuhan Taşkın, Ayșe Gencer Poveste Din Marea Egee Devreme Semih, Eda Ozelcan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Asena Inițiativă, Cem Greu De Rezolvat, Laurel Simon.

Vizualizari: 292

Serial: Aldatmak - Tradarea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *