Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 4

Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 4 Online Subtitrat in Romana

Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Al Sancak - Steagul rosu".

Căpitanul Ali, a cărui parașută nu sa deschis, a rămas singur în zona inamicului. Cum va ieși din situația necunoscută în care a căzut? Va putea echipa Claw să-l ajute pe căpitanul Ali?
Care este pericolul surpriză care așteaptă echipa Claw, care efectuează o operațiune pe lansatorul de rachete, în hangarul lui Novak?
Nadia va ajuta echipa Claw?
Novak, pionul lui Mithat pe teren, care plănuiește un atac cu rachete asupra Turkish Stream, va lua măsuri pentru a scoate lansatorul de rachete din hangarul în care se refugiază. Care va fi pericolul surpriză care îi așteaptă aici pe căpitanul Ali și echipa Claw, care vor să-l oprească și să prevină această operațiune periculoasă? Cum îi va ajuta Nadia să iasă din situația în care vor cădea?
Nadia intră în familie
Apropierea Nadiei de fratele lui Ali, Sedef, îl deranjează pe Ali. Și pe deasupra, faptul că fratele său, procurorul Sedef, se va ocupa și de cazul lui Mithat Sargon va face lucrurile și mai complicate. Sosirea Nadiei la casa lui Muazzez pentru cină cu o mare surpriză va face lucrurile și mai complicate. Cum va afecta acest lucru Ali?

Vizualizari: 408

Serial: Al Sancak - Steagul rosu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *