Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 3

Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 3 Online Subtitrat in Romana

Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 3 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Al Sancak - Steagul rosu".

Căpitanul Ali și Nadia au reușit să elimine pericolul de explozie al bombei chimice cu sprijinul expertului în eliminarea bombelor Sergent Mustafa. Cu toate acestea, căpitanul Ali încă nu intenționează să-i ofere Nadiei o parte din acest succes. Pe de altă parte, pericolul rachetelor este încă în desfășurare și există decizii importante care trebuie luate pentru a elimina această mare amenințare, SARCINI riscante care trebuie finalizate.
Dragostea lui Sincrouleyman și Bahar este testată
Relația lui Suleyman, care și-a pierdut piciorul în operația anterioară, și logodnicul său arkulde Bahar vor fi, de asemenea, supuși unui mare test. Dar promovarea acestui examen nu va fi deloc ușoară pentru primăvară. Vor putea membrii echipei care au reușit să devină familia lui S. R. L. Leyman să facă față durerilor pe care le va suferi duo-ul? Pe de o parte, sarcini noi și provocatoare așteaptă echipa Paw, care încearcă să-l vindece pe Solomon.
Echipa Claw vine nas-la-nas cu moartea
În urma lui Novak, care a scăpat din spital, căpitanul Ali și echipa Claw vor urmări o sarcină destul de dificilă. Locotenentul Aras, care a trecut examenul comandantului Sacit, va însoți echipa Paw în această misiune dificilă și i se va atribui o sarcină cheie. Această misiune, care pune echipa labei în pericol de viață, va fi, fără îndoială, scena unor noi surprize și va fi completată bucată cu bucată, aproape ca un puzzle. Cu toate acestea, soldații curajoși ai echipei se vor confrunta față în față cu moartea din acest motiv. Căpitanul Ali, care va fi în mod neașteptat în inima pericolului în timpul acestei noi operațiuni, va putea ieși singur din cel mai periculos punct al liniei de tragere?

Vizualizari: 583

Serial: Al Sancak - Steagul rosu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *