Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 2

Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 2 Online Subtitrat in Romana

Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 2 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Al Sancak - Steagul rosu".

Căpitanul Ali Banazli, comandantul echipei Claw, a întâlnit-o pe Nadia, despre care credea că a murit în timpul operațiunii, în garajul casei sale. Nadia promite să ajungă la ucigașii prietenului martirizat al lui Ali Attila și se oferă să lucreze pentru statul turc pentru a distruge caracatița cu care este conectată. Căpitanul Ali va accepta oferta Nadiei?
Pe de altă parte, Turcia se confruntă cu o amenințare teroristă majoră. Caracatița condusă de Mithat este în ajunul comiterii unui act mare și sângeros. Ei intenționează să provoace un mare haos în țară și în lume prin distrugerea conductei Turkish Stream cu o rachetă cu capac chimic. Căpitanul Ali și echipa Claw vor ajunge la cunoștința acestui act terorist cu documentele pe care le-au obținut în timpul raidului insulei și vor lua măsuri pentru a preveni caracatița. Care va fi soarta lui Sinculleyman, care a fost grav rănit în operațiune? Căpitanul Ali și echipa Claw vor reuși să captureze unul dintre cele mai importante nume ale caracatiței.
Cine va fi această persoană? Pe lângă toate acestea, pentru a elimina amenințarea cu rachete în curs, căpitanul Ali va trebui să caute racheta împreună cu Nadia. Vor fi capabili să scape de pericolele în care au căzut? Căpitanul Ali, cu sprijinul Nadiei, va putea găsi racheta și va preveni dezastrul iminent pas cu pas?

Vizualizari: 585

Serial: Al Sancak - Steagul rosu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *