Urmatorul Comments (0)
  • Player 1
Aile – Familia Sezonul 1 Episodul 1

Aile – Familia Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat in Romana

Aile – Familia Sezonul 1 Episodul 1 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Aile - Familia".

Sofra este singurul loc care le amintește Soykanilor că sunt ‘Familie’. În timp ce se pregătește o masă pentru ca întreaga familie să se adune din nou în acea zi, Aslan se află într-un avion spre Izmir pentru a rezolva o altă afacere întunecată legată de unchiul său.
Psihologul Devin și căile lui Aslan se intersectează în această călătorie. Devin merge, de asemenea, la Izmir pentru a face față unei noi probleme în care a intrat sora lui. Este foarte clar că sunt oameni din lumi diferite. Dar nu le ia mult timp să-și descopere ‘rana’ comună; familia lor.
Aslan încalcă o regulă foarte importantă a Constituției Soykan pentru Devin încă din prima noapte. Acest lucru este suficient pentru ca mama sa H. Crollya, care simte o devoțiune obsesivă față de Aslan, să-și dea seama de marele pericol care se apropie; Devin.
Treaba lui H. crollya, pe care a arătat-o de multe ori înainte că poate face orice pentru a-l împiedica pe fiul ei să părăsească familia, nu va fi la fel de ușoară ca înainte de această dată. Cu toate acestea, nu numai Hulya nu este ușor. Întâlnirea din avionul Izmir va fi doar începutul căii dificile pe care eroii noștri răniți din familie o vor lua pentru a-și întemeia propria familie…

Vizualizari: 4901

Serial: Aile - Familia

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *