Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Adanali Sezonul 1 Episodul 35

Adanali Sezonul 1 Episodul 35 Online Subtitrat in Romana

Adanali Sezonul 1 Episodul 35 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Adanali".

Gelozia predomină pe frontul Engin și Sofia. Engin este foarte enervat că Sofia își vede vechiul prieten Alex. După ce o lasă pe Sofia la școală, se duce la locul chemat de Adanali, neștiind de prezența lui Anteb. El a luat, de asemenea, Adanal Motors la echipa sa. După colectarea echipei Adana, sosește și echipa Mariei. O mare surpriză îi așteaptă pe Adana și Engin. Managerul Nevzat oferă informații despre Anteb după ce toată lumea s-a adunat. Încă o persoană se alătură echipei aproape de sfârșitul întâlnirii. Idil… este citit din cauza furiei lui Maraz Ali. Adana este în stare de șoc. Managerul Nevzat, Idil, explică, de asemenea, noile sale îndatoriri după sosire. Istanbulul este amenințat cu un atac terorist. Cum va depăși această situație Anteb, care a devenit mai puternic odată cu adăugarea lui Maraz Ali și Maria în echipă?

A luat o crimă la Istanbul, a mers pe cap; infracțiuni mărunte precum smulgerea, jaful, contrabanda, frauda au devenit o parte a vieții de zi cu zi. Pentru a salva Istanbulul, care se transformă treptat într-un „oraș criminal”, nu mai rămâne de ales decât să-l amintim pe „Adana”, adică unul dintre superintendenții filialei Crimei Organizate, Yavuz (Oktay Kaynarca), la Istanbul.

Vizualizari: 182

Serial: Adanali

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *