Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Adanali Sezonul 1 Episodul 34

Adanali Sezonul 1 Episodul 34 Online Subtitrat in Romana

Adanali Sezonul 1 Episodul 34 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Adanali".

Maraz Ali ajunge la Adanali din cabina telefonică de la benzinărie și îi cere lui Adanali ajutor pentru a-l salva pe Idil. Între timp, este atacat de un grup. Scăpând de atacatori, Maraz Ali intră în Parcul de distracții. Momente periculoase îl așteaptă pe Maraz Ali în Parcul de distracții.
După apelul telefonic pe care l-a primit de la Maraz Ali de la Adana, află unde a fost făcut apelul și merge la locul crimei și îl salvează pe Maraz Ali de situația în care se află. Maraz Ali îi spune lui Adanali despre situație și merg împreună la casa lui Idil. Între timp, tensiunea continuă în casa lui Idil. Samet și Mehmet Ali merg să verifice Idil cu comanda pe care au primit-o de la Adanali. Când intră în casă, începe conflictul. Operațiunea se încheie cu succes odată cu sosirea lui Maraz Ali și Adanali. În acel moment, se aude un sunet care șochează pe toată lumea.
După această zi plină de evenimente, Adanal a adus Maraz Ali la închisoare. Paznicul și oamenii lui îl așteaptă pe Maraz Ali. Îl torturează pe Maraz Ali ca pedeapsă. Cum va ieși Maraz Ali din această situație?
Pe de altă parte, Sofia pregătește o cină romantică pentru părinții ei și iese din casă pentru ca aceștia să fie singuri, îl întâlnește pe Engin. Adanali vine acasă și este foarte surprins când vede masa pe care Sofia a pregătit-o și Maria. La scurt timp după ce s-a așezat la masă, se bate la ușă și sosesc 2 agenți de la Departamentul de Operațiuni Speciale al Ministerului Afacerilor Interne.
Îi ia pe Adana și Maria și îi duce la unitatea antiteroristă (ANTEB). ANTEB este o unitate care își protejează confidențialitatea de aproximativ 15 ani și a fost înființată în scopul combaterii terorismului. Managerul Nevzat, care este șeful acestei unități, include Adanali și Maria în unitate și îi cere lui Adanali să-și formeze propria echipă. Deci, cine va include Adanali în echipa sa?
A luat o crimă la Istanbul, a mers pe cap; infracțiuni mărunte precum smulgerea, jaful, contrabanda, frauda au devenit o parte a vieții de zi cu zi. Pentru a salva Istanbulul, care se transformă din ce în ce mai mult într-un „oraș criminal”, nu există altă opțiune decât să cheme înapoi „Adana”, adică unul dintre superintendenții filialei Crimei Organizate, Yavuz (Oktay Kaynarca), la Istanbul.

Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt) este liderul celei mai mari bande criminale din Istanbul. Din exterior, Maraz Ali, care pare să fie proprietarul unui loc de spălare auto deschis în Istanbul Ulus, unde cinci sau șase mașini pot fi spălate în același timp, efectuează de fapt optzeci la sută din tot felul de furt, furt și incidente de jaf care se rotesc în oraș cu angajații săi special instruiți.

Vizualizari: 111

Serial: Adanali

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *