Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Adanali Sezonul 1 Episodul 33

Adanali Sezonul 1 Episodul 33 Online Subtitrat in Romana

Adanali Sezonul 1 Episodul 33 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Adanali".

Managerul Nevzat vrea să-l pedepsească pe Adanali pentru că a preluat conducerea metroului din Istanbul și a riscat siguranța pasagerilor. Cu toate acestea, el nu poate găsi o pedeapsă pe care să o dea lui Adanali, iar o circulară de la Direcția Generală îi vine în ajutor. Ce fel de pedeapsă îl așteaptă pe Adanali de data asta?
Maraz Ali și banda lui fac un plan pentru a scăpa din închisoare. Planul tău funcționează, dar nu durează mult până când situația este înțeleasă și Jandarmeria vine după ei. După o lungă urmărire, Maraz Ali își pierde urma.
Idyl, pe de altă parte, merge la casa ei neștiind în ce fel de pericol se află. Sadri îl urmărește pe Idil pas cu pas. Deci, va putea să-i salveze pe Maraz Ali și Adana Idil de acest mare pericol?

A luat o crimă la Istanbul, a mers pe cap; infracțiuni mărunte precum smulgerea, jaful, contrabanda, frauda au devenit o parte a vieții de zi cu zi. Pentru a salva Istanbulul, care se transformă din ce în ce mai mult într-un „oraș criminal”, nu există altă opțiune decât să cheme înapoi „Adana”, adică unul dintre superintendenții filialei Crimei Organizate, Yavuz (Oktay Kaynarca), la Istanbul.

Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt) este liderul celei mai mari bande criminale din Istanbul. Din exterior, Maraz Ali, care pare să fie proprietarul unui loc de spălare auto deschis în Istanbul Ulus, unde cinci sau șase mașini pot fi spălate în același timp, efectuează de fapt optzeci la sută din tot felul de furt, furt și incidente de jaf care se rotesc în oraș cu angajații săi special instruiți.

Vizualizari: 47

Serial: Adanali

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *