Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Adanali Sezonul 1 Episodul 32

Adanali Sezonul 1 Episodul 32 Online Subtitrat in Romana

Adanali Sezonul 1 Episodul 32 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Adanali".

Idil merge să viziteze Maraz Ali. Cu toate acestea, Maraz Ali este foarte supărat pe Idil. Pe de altă parte, Adanal și echipa sa au plecat după cea mai mare bandă de spălare de bani din Orientul Mijlociu. Fox, Bead și Ferruh intră pentru a-l salva pe Maraz Ali. Cu toate acestea, ei nu îl pot convinge pe Maraz Ali. Adana, care a aflat că Maria ieșea la cină cu o prietenă, este foarte geloasă pe Maria.
Sadri, care a fost eliberat din închisoarea în care se află Maraz Ali, este plătit pentru a-l ucide pe Idil. Maraz Ali, care află despre asta, înnebunește. Știind că nu va putea ajunge la Adanali prin telefon din cauza conspirației din interior, ce va face Maraz Ali pentru a-l salva pe Idil?

A luat o crimă la Istanbul, a mers pe cap; infracțiuni mărunte precum smulgerea, jaful, contrabanda, frauda au devenit o parte a vieții de zi cu zi. Pentru a salva Istanbulul, care se transformă din ce în ce mai mult într-un „oraș criminal”, nu există altă opțiune decât să cheme înapoi „Adana”, adică unul dintre superintendenții filialei Crimei Organizate, Yavuz (Oktay Kaynarca), la Istanbul.

Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt) este liderul celei mai mari bande criminale din Istanbul. Din exterior, Maraz Ali, care pare să fie proprietarul unui loc de spălare auto deschis în Istanbul Ulus, unde cinci sau șase mașini pot fi spălate în același timp, efectuează de fapt optzeci la sută din tot felul de furt, furt și incidente de jaf care se rotesc în oraș cu angajații săi special instruiți.

Vizualizari: 69

Serial: Adanali

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *